Gratis (& Legaal) Films Kijken via uw Laptop | 4 Websites

Door Remco Bravenboer / Laatste update op 04 apr 2023
Tegenwoordig zijn er vele opties om legaal films of series te kijken via uw laptop. Gratis (& Legaal) Films Kijken via uw Laptop | 4 Websites

Of u nu houdt van horrorfilms, komedies of thrillers; tegenwoordig kunt u op uw laptop via meerdere websites gratis films kijken. Met de legale oplossingen die wij u gaan geven is het niet mogelijk om de allernieuwste films te zien die net uit zijn in de bioscoop, maar u kunt een heel eind komen.

Websites om legaal films op te kijken

Waarschijnlijk heeft u al wel eens gezocht naar websites om gratis films op te streamen, en dan kwam u waarschijnlijk illegale software tegen zoals bijvoorbeeld Popcorn Time of 123Movies. Gebruik deze niet, want hier kunnen boetes voor uit worden gedeeld. Hier zijn een aantal legale oplossingen voor Netflix die u zonder risico kunt gebruiken.

PopcornFlix

popcornflix homepage

Één van de websites die gratis films aanbieden is PopcornFlix. Op deze website kunt u films en series vinden, maar ook grappige filmpjes die overal in de wereld viraal zijn gegaan. Wanneer u een film wilt kijken zult u wel meerdere advertenties te zien krijgen, maar dat is te verwachten als u een legale manier zoekt om films te kijken.

U kunt hun website bezoeken op uw laptop, en zonder een account aan te maken gelijk aan de gang.

Crunchyroll

crunchyroll

Bent u een echte Anime fan? Dan kunt u bij Crunchyroll terecht om al uw favoriete series te bekijken, en dat geheel gratis. De website bevat duizenden afleveringen van verschillende series die u na het bezoeken van de site binnen enkele minuten gratis kunt bekijken. Bijna alle series op de website bevatten Japans geluid met Engelse ondertiteling, ideaal dus als u de taal niet spreekt! Als u de advertenties zat bent, kunt u deze met een premium lidmaatschap, voor maar een paar euro per maand, weghalen.

YouTube Movies

YouTube films

Sinds kort biedt YouTube gratis films en series aan via hun website. U kunt gaan naar het juiste YouTube kanaal om vervolgens te zoeken naar films waar 'gratis' bij staat. Let er wel op dat er ook veel films tussen staan die u zult moeten kopen of huren, maar als u even door zoekt kunt u gratis films vinden om te kijken via uw laptop.

TubiTV

tubitv weg

TubiTV is een gratis streamingdienst die al jaren mee gaat. U kunt via deze website films en series kijken in verschillende categorieën in de hoogste kwaliteit met ondertiteling. Ze zijn alleen nog bezig om te regelen dat ze voldoen aan de GDPR zodat ze ook in Europa beschikbaar kunnen zijn, dus u zult in de tussentijd gebruik moeten maken van een VPN om hun dienst te bereiken.

Over de auteur
remco bravenboer - laptoid

Remco Bravenboer is een laptop-expert met jarenlange ervaring. Zelf heeft hij meerdere laptops gehad waarbij de een geoptimaliseerd was voor het spelen van games, en de ander krachtig was om mee te programmeren. Daarnaast heeft hij tijdens zijn ICT-opleiding cursussen gevolgd over hardware, waardoor zijn kennis over laptops enorm is gegroeid. Lees hier meer over hem en Laptoid.