x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Aansluitingen
Winkels
Bekijk 7 laptops

Dell laptop aanbiedingen

7 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een Dell laptop aanbieding? Dell biedt laptops aan voor verschillende gebruikers, van de basisgebruiker tot programmeur die een krachtig model nodig heeft. We weten allemaal dat Dell laptops redelijk duur zijn, wat het niet gek maakt dat u op zoek bent naar de beste Dell laptop aanbiedingen. Wij verzamelen deze aanbiedingen dagelijks, zodat u gemakkelijk uw nieuwe Dell laptop kunt vinden en tegelijkertijd kunt genieten van een geweldige deal. Let goed op welk type Dell laptop u nodig hebt, aangezien ze in allerlei soorten en formaten komen. Zo zijn er bijvoorbeeld Dell notebooks met i3 processor die geen krachtige software kunnen draaien, waar u als programmeur of videobewerker weinig aan hebt.
Dell laptop aanbiedingen
+ Meer lezen
filter laptop aanbiedingenFilter
deal spinner

Dell laptop aanbiedingen met de hoogste korting

Natuurlijk kunt u met iedere Dell laptop aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope laptop kiezen, dan kunt u onderstaande laptops bekijken die vandaag de meeste korting bieden (in euro's).

1
DELL Latitude 5540 - Prominente prestaties - Intel® Core™ i5 met grote korting
DELL Latitude 5540 - Prominente prestaties - Intel® Core™ i5
€1237,00 761,59
Bespaar nu: €475,41
Bekijk bij Bol

De goedkoopste dell laptop aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde dell laptop aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste dell laptop die momenteel tussen de deals staat is de DELL Latitude 5540 - Prominente prestaties - Intel® Core™ i5. Met een uitverkoopprijs van €761,59 bij Bol is hij 38% goedkoper dan zijn originele prijs van €1237,00.

De gemiddelde prijs van alle dell laptop deals

De gemiddelde prijs van alle dell laptop aanbiedingen zonder korting is momenteel €1033. Met een gemiddelde korting van €611,35 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €421,65.

Aanbiedingen van Dell laptops zijn erg zeldzaam

Dell is een laptop merk dat bijna nooit korting biedt op hun laptops. Over het algemeen biedt Dell zakelijke laptops aan voor de gebruiker die het net wat krachtiger op wilt zoeken. Zo is er bijvoorbeeld de Precision voor mensen die aan foto- of videobewerking doen met zware programma’s, en de Latitude voor mensen die willen beschikken over de nieuwste innovaties.

Alle laptops van Dell draaien op Windows, hebben een i5 of i7 processor en minimaal 256 GB aan opslagruimte. Ze zijn vaak erg duur, maar wij zullen u in het bovenstaande overzicht op de hoogte houden van alle aanbiedingen.

U heeft tot slot bij Dell veel keuze als het gaat om het intern werkgeheugen (RAM) van uw laptop. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een laptop met 4 GB RAM als u er alleen basistaken op gaat uitvoeren, of voor 16 GB RAM als u er op wilt gaan gamen of zware programma's wilt gaan draaien. Tussen de aanbiedingen zit voor iedereen wel een passende Dell laptop.