x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Schermgrootte
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Videokaart
Beeldscherpte
Gewicht
Touchscreen
Aansluitingen
Paneeltype
Extra opties
Winkels
Bekijk 1242 laptops

Refurbished laptop aanbiedingen

1242 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een refurbished laptop in de aanbieding? Een nieuwe laptop kan erg duur zijn, zeker als u een wat nieuwer model wilt hebben. Voor de mensen met een wat kleiner budget is er iets moois in het leveren geroepen; een refurbished laptop. Dit zijn tweedehands laptops die opgeknapt zijn om alsnog te kunnen worden gebruikt door een volgende gebruiker. In het onderstaande overzicht zijn alle refurbished laptops te vinden van onze partners: Refurbo, ReMarkt en Refurbished.nl. Hiertussen zijn Windows laptops, Chromebooks en MacBooks te vinden.
Refurbished laptop aanbiedingen
+ Meer lezen
filter laptop aanbiedingenFilter
Laatste update: vandaag om 05:00
deal spinner
Toon meer Refurbished laptop aanbiedingen

Refurbished laptop aanbiedingen met de hoogste korting

Natuurlijk kunt u met iedere Refurbished laptop aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope laptop kiezen, dan kunt u onderstaande laptops bekijken die vandaag de meeste korting bieden (in euro's).

De goedkoopste refurbished laptop aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde refurbished laptop aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste refurbished laptop die momenteel tussen de deals staat is de HP Elitebook 820 G3 - Intel Core i5-6e Gen - 8GB RAM - 480GB SSD - 12 inch - Touch - A-Grade. Met een uitverkoopprijs van €265,00 bij ReMarkt is hij 50% goedkoper dan zijn originele prijs van €530,00.

De gemiddelde prijs van alle refurbished laptop deals

De gemiddelde prijs van alle refurbished laptop aanbiedingen zonder korting is momenteel €615,76. Met een gemiddelde korting van €300 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €315,76.

Veel refurbished laptops met hoge korting

Heeft u wat minder budget om een nieuwe laptop te kopen? Dan is er tegenwoordig een geweldige oplossing; een refurbished laptop. Dit zijn tweedehands laptops die zijn ingeruild bij webshops en zijn opgeknapt om ze weer een stuk sneller te maken. Hierbij wordt bijvoorbeeld de batterij vernieuwd, maar ook eventuele problemen met hardware of virussen opgelost.

Wanneer u kiest voor een refurbished laptop kunt u al snel meer dan 50% besparen op uw aankoop. In het bovenstaande overzicht zijn alle refurbished laptop aanbiedingen te zien van onze gekoppelde partners. U heeft hierbij vooral veel keuze uit Windows laptops. Wilt u bijvoorbeeld een laptop van 17 inch met i7, of een 15 inch laptop met i5 processor? Dan is deze zeker te vinden tussen ons overzicht van refurbished laptops. Wij zullen er voor zorgen dat deze altijd up to date is om gemakkelijk te zoeken naar een nieuwe laptop.

Ook refurbished Chromebooks en MacBooks in de aanbieding

Niet alleen Windows liefhebbers hebben de keuze voor een tweedehands laptop. In de bovenstaande refurbished laptop aanbiedingen staan dagelijks tientallen Chromebooks en ook een aantal MacBooks. Mocht u gaan voor een Chromebook, dan raden wij u aan om een nieuwe te kopen. Deze zijn op zichzelf al erg goedkoop en niet de snelste, en het kleine beetje extra budget is het hier echt waard.