x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 299 laptops

Laptops met 1 TB SSD

299 laptops
Op zoek naar een nieuwe laptop met 1 TB (1000 GB) SSD opslagruimte? Wanneer u veel op uw laptop op moet slaan, dan is het verstandig om te kiezen voor een laptop met veel opslagruimte. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld het opslaan van vele games, of het opslaan van foto's/video's als u aan videobewerking doet. Hieronder vindt u alle laptops met 1 TB opslagruimte.
filter Laptops met 1 TB SSDFilter
Meer Laptops met 1 TB SSD

Laptops met maar liefst 1 TB (1000 GB) opslagruimte

Er zijn veel laptops beschikbaar met 1 TB (1000 GB) opslagruimte. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om veel bestanden, zoals foto's, video's, muziek en programma's op te slaan zonder zich zorgen te hoeven maken over het snel volraken van de opslagruimte. Veel fabrikanten, zoals HP, Dell, Lenovo, Asus, Acer, bieden laptops met 1 TB opslagruimte aan, zowel in verschillende formaten als verschillende prijsklassen.

De specificaties van deze laptops kunnen variëren, zoals het type opslag (HDD of SSD), het type processor, het werkgeheugen, het schermformaat. Een laptop met een SSD opslag zal sneller zijn dan een met een HDD opslag, maar zal vaak een hogere prijs hebben. Het voordeel van een SSD is de extra prijs in bijna ieder geval zeker waard, want wie wilt geen laptop die snel opstart en alle apps snel draait?

Voor de gemiddelde gebruiker kan 1 terabyte opslagruimte misschien te veel zijn, waardoor het slimmer is om te kiezen voor een laptop met 512 GB SSD of minder om zo wat kosten te besparen.

De Laptops met 1 TB SSD zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met 1 TB SSD

Op dit moment worden er 299 Laptops met 1 TB SSD aangeboden met een gemiddelde prijs van €1873,84,-. De goedkoopste laptop met 1 TB SSD die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 3 (A315-44P-R45Z). Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €579,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle AMD Ryzen 7 processor. Met maar liefst 1000 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken