x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 4 laptops

10 inch laptops

4 laptops
Bent u op zoek naar een kleine laptop? Een laptop met 10 inch schermgrootte is klein en licht, waardoor u hem gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Er zijn maar een aantal merken die 10 inch laptops ontwikkelen. Vergelijk hieronder alle laptops met 10 inch schermgrootte om zo de juiste laptop voor u te vinden.
filter 10 inch laptopsFilter

10 inch laptops: het kleinste van het kleinste

10 inch laptops zijn een van de kleinste formaten laptops die er zijn. Ze zijn vaak zeer draagbaar en gemakkelijk mee te nemen, omdat ze klein genoeg zijn om in een rugzak of een tas te passen. Dit maakt ze ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn en op zoek zijn naar een compacte laptop zoals een student of zakelijke gebruiker. Een ander voordeel van 10 inch laptops is hun gewicht. Ze zijn vaak zeer licht, wat het meenemen ervan nog gemakkelijker maakt.

Echter hebben 10 inch laptops ook enkele nadelen. Door hun kleine formaat hebben ze vaak minder opslagcapaciteit en minder krachtige hardware dan grotere laptops. Dit kan betekenen dat ze niet geschikt zijn voor zware taken zoals video-editing of het spelen van games. Ook het schermformaat is vaak kleiner dan de grotere laptops, waardoor het zicht minder goed kan zijn.

Daarnaast zijn de toetsenborden en touchpads vaak kleiner wat het moeilijker kan maken om te typen of te navigeren. Dit kan soms frustrerend zijn voor mensen met grotere handen of die gewend zijn aan grotere toetsenborden. Indien 10 inch net iets te klein voor u is, heeft u altijd de optie om te upsizen naar een 11 inch laptop.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 10 inch laptop

Op dit moment worden er 4 10 inch laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €372,5,-. De goedkoopste 10 inch laptop die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad CT-X636F (ZA6F0027NL). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €299,-. Hij bevat een 10,1 inch display en een snelle Mediatek Helio P60T processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken