x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Touchscreen
Aansluitingen
Paneeltype
Extra opties
Bekijk 8 laptops

11 inch laptops

8 laptops
Bent u op zoek naar een kleine laptop om makkelijk overal mee naartoe te nemen? Een 11 inch laptop is hier ideaal voor, aangezien een gemiddelde 11 inch laptop nog geen anderhalve kilo weegt. De meeste 11 inch laptops hebben daarentegen wel een simpele Intel Celeron processor, dus het draaien van zware programma's zal lastig worden.
filter 11 inch laptopsFilter

Groot aanbod aan 11 inch laptops van vele merken

Tussen de 11 inch laptops zijn beide Windows laptops en Chromebooks te vinden van de beste merken zoals ASUS, Acer, HP en Lenovo. Hieruit kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 11 inch Chromebook als u een kleinere laptop zoekt voor basistaken. De meeste 11 inch laptops hebben een gewicht tussen de 1 kilogram en 1,5 kilogram. Dit maakt ze samen met hun schermdiagonaal van 28 centimeter en uitmuntende batterijduur ideaal voor de gebruiker die vaak onderweg is, waarbij u moet denken aan een student of werknemer van een bedrijf.

Wat kunt u doen met een 11 inch scherm?

Een 11 inch laptop biedt veel van dezelfde functies als grotere laptops, hoewel sommige beperkingen kunnen bestaan op gebied van prestaties en opslagcapaciteit. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor een breed scala aan taken, zoals het bekijken van e-mails, internetten, bewerken van spreadsheets, maken van presentaties en in sommige gevallen het spelen van lichte games.

Het kleine schermformaat kan echter een beperking zijn voor sommige gebruikers die gewend zijn aan grotere schermen of die veel werken met programma’s die veel ruimte op het beeld eisen (zoals een foto- of videobewerkingsprogramma).

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 11 inch laptop

Op dit moment worden er 8 11 inch laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €349,63,-. De goedkoopste 11 inch laptop die momenteel te vinden is, is de Asus E210MA-GJ324WS. Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €249,-. Hij bevat een 11,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken