x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 3 laptops

12 inch laptops

3 laptops
Bent u op zoek naar een kleine laptop die u makkelijk mee kunt nemen? Laptops met een schermgrootte van 12 inch zijn klein, licht, en vaak alsnog erg snel. Vooral onder de zakelijke gebruikers en studenten is het 12 inch schermformaat erg populair. Vergelijk hieronder alle 12 inch laptops die momenteel beschikbaar zijn.
filter 12 inch laptopsFilter

Niet veel 12 inch laptops beschikbaar

Zoals u misschien al heeft gezien in het bovenstaande overzicht, zijn er niet veel 12 inch laptops beschikbaar. Over het algemeen maakt alleen Microsoft Surface hun laptops in 12 inch formaat, waardoor het assortiment in de komende periode ook zo klein zal blijven.

Mocht u toch kiezen voor een 12 inch laptop, dan kunt u genieten van maximale draagbaarheid. Alle 12 inch laptops wegen namelijk minder dan 1,5 kilogram en zijn ook klein, waardoor u ze makkelijk mee kunt nemen in de gemiddelde rugtas. Als u daarnaast ook nog eens op zoek gaat naar snelheid, dan kunt u beter kiezen voor een 13 inch laptop aangezien u in de 12 inch categorie niets beters gaat vinden dan een laptop met 8 GB RAM en een Intel Core i5 processor.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 12 inch laptop

Op dit moment worden er 3 12 inch laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €522,-. De goedkoopste 12 inch laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook Spin 512 R853TA-P87N. Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €387,-. Hij bevat een 12 inch display en een snelle Intel Pentium Silver processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken