x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 24 laptops

13 inch laptops met Intel Core i7 processor

24 laptops
Op zoek naar een 13 inch laptop met Intel Core i7 processor? Een Intel Core i7 processor biedt veel rekenkracht waardoor u laptop razendsnel zal zijn. Dat hij maar 13 inch is, biedt weer als voordeel dat u hem makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Bekijk hieronder welke 13 inch laptops met i7 processor er aangeboden worden.
filter 13 inch laptops met Intel Core i7 processorFilter

13 inch laptops met i7 processor zijn klein en snel

Bent u op zoek naar een kleine laptop en wilt u toch maximale rekenkracht hebben? Dan kunt u de keuze maken voor een 13 inch laptop met Intel Core i7 processor. Vanwege zijn kleine formaat en lichte gewicht neemt u de laptop overal gemakkelijk mee naartoe, terwijl u niets in hoeft te leveren op prestaties. 13 inch laptops met i7 processor zijn beschikbaar in veel varianten, met een werkgeheugen tot maar liefst 32 GB waardoor u er bijna alles mee kunt doen.

Er is dus bijna altijd wel een 13 inch laptop met i7 processor te vinden voor uw doeleind, wat u ook van plan bent om er mee te doen. Mocht u van plan zijn om video’s te bewerken of er mee te gamen, raden we aan om te kiezen voor een quad HD scherm. Daarnaast is het misschien ook verstandig om te upsizen naar een 15 inch laptop met i7 processor.

De 13 inch laptops met Intel Core i7 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 13 inch laptop met Intel Core i7 processor

Op dit moment worden er 24 13 inch laptops met Intel Core i7 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1612,46,-. De goedkoopste 13 inch laptop met Intel Core i7 processor die momenteel te vinden is, is de HP EliteBook 630 G9 - 5Y480EA. Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €1139,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken