x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 53 laptops

13 inch laptops met touchscreen

53 laptops
Op zoek naar een 13 inch laptop met touchscreen? Er zijn veel 13 inch laptops op de markt met een touchscreen, waardoor u de laptop ook met uw wijsvinger aan kunt sturen. De combinatie van 13 inch en een touchscreen is ideaal, aangezien 13 inch laptops makkelijk zijn om mee te nemen en u er via het aanraakscherm makkelijk op kunt werken in bijvoorbeeld de trein.
filter 13 inch laptops met touchscreenFilter
Meer 13 inch laptops met touchscreen

13 inch laptops met touchscreen zijn klein en handig

13 inch laptops zijn klein en licht, waardoor ze erg makkelijk zijn om mee te nemen. Dit is ideaal als u een gebruiker bent die vaak onderweg is met uw laptop, aangezien u hem bijvoorbeeld ook even snel onderweg open kunt klappen om wat aantekeningen te maken of iets te bewerken in een presentatie. Hier komt de touchscreen ook om de hoek kijken. Op een 13 inch laptop met touchscreen kunt u namelijk het scherm aansturen met uw wijsvinger, waardoor u ook geen muis nodig hebt.

Merken die 13 inch laptops met touchscreen aanbieden

Er zijn veel verschillende merken die 13 inch laptops aanbieden met een ingebouwde touchscreen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel 13 inch HP laptops die een touchscreen hebben. Veel van deze laptops hebben ook een geweldige schermkwaliteit. U hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een 13 inch Chromebook met touchscreen. Dit is ideaal als u alleen een simpele laptop zoekt voor het uitvoeren van basistaken.

De 13 inch laptops met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 13 inch laptop met touchscreen

Op dit moment worden er 53 13 inch laptops met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €1281,85,-. De goedkoopste 13 inch laptop met touchscreen die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S23W. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €339,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Qualcomm Snapdragon 7c Compute Platform processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken