x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 118 laptops

13 inch laptops

118 laptops
13 inch is een populair formaat onder laptop fabrikanten. Dat is niet gek, want een 13 inch laptop is licht en daardoor makkelijk mee te nemen, en hij alsnog genoeg schermruimte bevat om al uw programma's goed op te kunnen zien. Tussen de onderstaande 13 inch laptops zijn allerlei soorten te vinden, waaronder Windows laptops, Chromebooks en MacBooks.
filter 13 inch laptopsFilter
Meer 13 inch laptops

13 inch laptops zijn ideaal voor als u vaak onderweg bent

Het gemiddelde gewicht van een 13 inch laptop ligt rond de 1,5 kg of minder, wat betekent dat ze gemakkelijk te dragen zijn voor langere tijd. Dit maakt ze ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn en die geen zware laptop willen dragen.

Daarnaast is een laptop met 13 inch scherm, wat gelijk staat aan maar 33 centimeter, makkelijk om mee te nemen in een laptoptas of rugzak. Zo worden 13 inch Chromebooks maar ook 13 inch Windows laptops vaak gekozen door studenten of zakelijke gebruikers. Ze zijn licht en daardoor makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld een vergadering of uw college.

De 13 inch laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 13 inch laptop

Op dit moment worden er 118 13 inch laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1428,86,-. De goedkoopste 13 inch laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S23W. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €458,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Qualcomm Snapdragon 7c Compute Platform processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken