x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 89 laptops

14 inch laptops met Intel Core i5 processor

89 laptops
Op zoek naar een wat kleinere 14 inch laptop met Intel Core i5 processor? Er zijn veel 14 inch laptops met i5 processor te vinden, waaronder meerdere modellen van ASUS, Acer en HP. Met een Intel Core i5 processor bent u er van verzekerd dat u lichte tot middelzware software vlekkeloos kunt draaien. Aangezien de laptop maar 14 inch is kunt u hem daarnaast ook gemakkelijk overal mee naartoe nemen.
filter 14 inch laptops met Intel Core i5 processorFilter
Meer 14 inch laptops met Intel Core i5 processor

14 inch laptops met i5 processor zijn compact en snel

Als u een compacte laptop zoekt, is 14 inch één van de beste formaten die u voor een laptop kunt kiezen. Ze passen namelijk makkelijk in een rugtas, en zijn vanwege hun lichte gewicht ook nog eens makkelijk overal mee naartoe te nemen. In combinatie met een i5 processor maakt dit de laptop ook nog eens razendsnel.

Laptops met een Intel Core i5 processor hebben namelijk een hoge kloksnelheid en meerdere cores waardoor hij snelle berekeningen kan maken. Afhankelijk van de exacte processor kan het zelfs mogelijk zijn om te gamen of foto’s te bewerken op uw 14 inch laptop met i5 processor. Mocht u wat meer kracht zoeken? Dan is een 14 inch laptop met i7 processor misschien ook een optie.

De 14 inch laptops met Intel Core i5 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 14 inch laptop met Intel Core i5 processor

Op dit moment worden er 89 14 inch laptops met Intel Core i5 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €880,11,-. De goedkoopste 14 inch laptop met Intel Core i5 processor die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €451,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken