x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 70 laptops

14 inch laptops met Intel Core i7 processor

70 laptops
Op zoek naar een nieuwe 14 inch laptop met Intel Core i7 processor? Laptops met Intel Core i7 processor staan er om bekend dat ze veel rekenkracht hebben, waardoor er gemakkelijk zware software op gedraaid kan worden. Daarnaast zijn 14 inch laptops licht en makkelijk om mee te nemen, waardoor deze keuze van specs erg populair is onder studenten en zakelijke gebruikers.
filter 14 inch laptops met Intel Core i7 processorFilter
Meer 14 inch laptops met Intel Core i7 processor

14 inch laptop met i7 processor voor maximale snelheid

De Intel Core i7 processor zorgt in een 14 inch laptop voor hoge snelheden. Deze processor heeft namelijk een hoge kloksnelheid en meerdere cores, waardoor hij snel vele berekeningen tegelijkertijd kan maken. Dit maakt het voor deze laptops makkelijk om middelzware tot zware taken uit te voeren, maar ook multitasken.

Het 14 inch formaat is ideaal als u iemand bent die uw laptop vaak ergens mee naartoe neemt. Hij past namelijk makkelijk in een rugzak, en heeft vaak een gewicht van maar rond de 1,3 kilogram waardoor u amper merkt dat u hem mee hebt. Bekijk hierboven alle 14 inch laptops met i7 processor om te vergelijken welke het beste bij u past.

De 14 inch laptops met Intel Core i7 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 14 inch laptop met Intel Core i7 processor

Op dit moment worden er 70 14 inch laptops met Intel Core i7 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1387,09,-. De goedkoopste 14 inch laptop met Intel Core i7 processor die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 5 (A514-56P-73S2). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €699,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken