x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 85 laptops

14 inch laptops met touchscreen

85 laptops
Op zoek naar een 14 inch laptop met touchscreen? Vele merken bieden 14 inch laptops met een touchscreen aan, waaronder Lenovo, Acer en HP. 14 inch is een geweldige maat als u vaak onderweg bent met uw laptop, bijvoorbeeld als student of voor zakelijk gebruik. Vergelijk hieronder alle 14 inch laptops met touchscreen.
filter 14 inch laptops met touchscreenFilter
Meer 14 inch laptops met touchscreen

14 inch laptops met touchscreen erg populair

Tegenwoordig kiezen steeds meer gebruikers voor een 14 inch laptop met touchscreen. Dit formaat laptops is überhaupt al erg populair vanwege zijn compacte formaat en lichte gewicht, waardoor hij ideaal is voor onderweg. De toevoeging van een touchscreen maakt het nog makkelijk om onderweg nog even wat laatste wijzigingen te maken aan een presentatie of om even wat extra werk te doen.

Verschillende merken die 14 inch laptops met touchscreen aanbieden

Er zijn veel verschillende merken die 14 inch laptops met een touchscreen aanbieden. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit veel verschillende 14 inch HP laptops en 14 inch Lenovo laptops met een touchscreen. Heeft u weinig eisen voor uw nieuwe laptop en bent u alleen van plan om basistaken uit te voeren? Dan kunt u ook nog kiezen voor een 14 inch Chromebook met touchscreen om flink wat kosten te besparen.

De 14 inch laptops met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 14 inch laptop met touchscreen

Op dit moment worden er 85 14 inch laptops met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €951,35,-. De goedkoopste 14 inch laptop met touchscreen die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 Chromebook 14M836 82KN002LMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €222,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle MediaTek processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken