x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 120 laptops

15 inch laptops met Intel Core i5 processor

120 laptops
Op zoek naar een nieuwe 15 inch laptop met Intel Core i5 processor? Een Intel Core i5 is te vinden in vele 15 inch laptops van merken zoals HP, Lenovo en ASUS. Met een i5 processor kunt u uw laptop, naast alle basistaken, ook gebruiken voor middelzware software. Denk hierbij aan het spelen van lichte games of bewerken van foto's.
filter 15 inch laptops met Intel Core i5 processorFilter
Meer 15 inch laptops met Intel Core i5 processor

Kies voor een 15 inch laptop met i5 processor

Een laptop met 15 inch schermgrootte en Intel Core i5 processor biedt goede prestaties voor een goede prijs. Zo is het mogelijk om er alle basistaken op uit te voeren zoals het bewerken van documenten, surfen op internet en het versturen van e-mails. Daarnaast, afhankelijk van de hoeveelheid RAM en videokaart, kunt u er ook foto’s mee bewerken of gamen.

Het 15 inch formaat biedt genoeg schermruimte voor de meeste doeleinden. Daarnaast is 15 inch een mooi formaat om uw laptop makkelijk overal mee naartoe te nemen. Het voordeel hier is dat een 15 inch laptop met i5 processor vaak maar rond de 1,7 kilogram weegt, waardoor u er niet enorm mee hoeft te slepen.

Wilt u een goede schermkwaliteit? Kies dan voor een quad HD scherm met hoge helderheid (meer dan 300 nits) en een hoge verversingssnelheid.

Mocht u net nog wat meer kracht zoeken, dan is een 15 inch laptop met i7 processor ook altijd nog een optie. Dan heeft u hetzelfde formaat, maar net iets meer rekenkracht.

De 15 inch laptops met Intel Core i5 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 15 inch laptop met Intel Core i5 processor

Op dit moment worden er 120 15 inch laptops met Intel Core i5 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €747,83,-. De goedkoopste 15 inch laptop met Intel Core i5 processor die momenteel te vinden is, is de Medion Akoya E15415 MD62478. Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €349,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken