x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 99 laptops

15 inch laptops met Intel Core i7 processor

99 laptops
Op zoek naar een snelle 15 inch laptop met Intel Core i7 processor? Een i7 processor heeft meerdere cores en veel rekenkracht dankzij een hoge kloksnelheid, waardoor er zware programma's mee uitgevoerd kunnen worden. 15 inch is daarnaast een goed formaat laptop die makkelijk overal mee naartoe genomen kan worden.
filter 15 inch laptops met Intel Core i7 processorFilter
Meer 15 inch laptops met Intel Core i7 processor

Snelle 15 inch laptops met i7 processor

Op zoek naar een snelle middelgrote laptop? Dan is een 15 inch laptop met Intel Core i7 processor misschien wel de juiste combinatie voor u. 15 inch laptops hebben een middelgroot formaat en zijn daardoor makkelijk mee te nemen. De i7 processor biedt daarnaast enorm veel rekenkracht waardoor de laptop bijna alle taken aan kan, van multitasken tot het bewerken van foto’s.

Tussen het aanbod zijn ook snelle 15 inch gaming laptops te vinden. Deze hebben naast een Intel Core i5 processor met hoge kloksnelheid ook één van de nieuwste NVIDIA-videokaarten. Met deze laptops kunt u al uw favoriete games spelen in de hoogste settings.

Mocht u net een iets grotere laptop zoeken met wel dezelfde specificaties, dan kunt u ook kiezen voor een maatje groter; een 17 inch laptop met i7 processor. Deze zijn wel gelijk iets zwaarder, waardoor u ze moeilijker overal mee naartoe neemt.

De 15 inch laptops met Intel Core i7 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 15 inch laptop met Intel Core i7 processor

Op dit moment worden er 99 15 inch laptops met Intel Core i7 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1168,3,-. De goedkoopste 15 inch laptop met Intel Core i7 processor die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 5 A515-56-758V. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €510,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken