x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 37 laptops

15 inch laptops met touchscreen

37 laptops
Op zoek naar een 15 inch laptop met touchscreen? In het onderstaande overzicht zijn veel laptops met 15 inch schermgrootte te vinden welke met uw wijsvinger kunnen worden aangestuurd. U heeft hierbij de keuze uit een Chromebook, of Windows laptops van de beste merken zoals HP, Lenovo en ASUS.
filter 15 inch laptops met touchscreenFilter
Meer 15 inch laptops met touchscreen

15 inch laptops met touchscreen razendpopulair

Het is niet gek dat veel gebruikers kiezen voor een 15 inch laptop met touchscreen. 15 inch is vanwege zijn fijne formaat al één van de populairste laptop formaten van dit moment. Daarnaast bieden modellen met een touchscreen net dat beetje extra comfort wat gebruikers graag willen hebben. Op een 15 inch laptop met touchscreen is het namelijk mogelijk om hem aan te sturen met uw wijsvinger, waardoor de muis en touchpad verleden tijd zijn.

Verschillende laptop merken die 15 inch laptops met touchscreen aanbieden

Aangezien het 15 inch laptops met touchscreen zo populair zijn, zijn er ook veel merken die deze configuratie aanbieden. Zo staan er in het aanbod van 15 inch HP laptops bijvoorbeeld veel modellen met touchscreen, waaronder beide Windows laptops en Chromebooks. Ook zijn er veel 15 inch ASUS laptops met touchscreen. Zoekt u liever een basic laptop en heeft u niet veel eisen dan is een 15 inch Chromebook met touchscreen ook nog een oplossing.

De 15 inch laptops met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 15 inch laptop met touchscreen

Op dit moment worden er 37 15 inch laptops met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €1188,08,-. De goedkoopste 15 inch laptop met touchscreen die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook 315 (CB315-4HT-C259). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €379,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken