x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Schermreflectie
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 36 laptops

17 inch laptops met Intel Core i5 processor

36 laptops
Op zoek naar een nieuwe 17 inch laptop met Intel Core i5 processor? Deze combinatie van specs komt vaak voor bij laptops waardoor het aanbod gigantisch is. Zo zijn er meerdere 17 inch laptops met i5 processor te vinden bij bijvoorbeeld HP, Acer en Lenovo.
filter 17 inch laptops met Intel Core i5 processorFilter

Betaalbare 17 inch laptops met Intel Core i5 processor

Het hebben van een 17 inch laptop is ideaal, aangezien u veel schermruimte heeft om bijvoorbeeld meerdere vensters naast elkaar te zetten, of comfortabel taken zoals foto- en videobewerking uit kunt voeren. Laptops met een Intel Core i5 processor bieden genoeg performance voor het uitvoeren van al dit soort middelzware tot zware taken, waardoor 17 inch en i5 een geweldige combinatie is.

Tussen het aanbod van 17 inch laptops met i5 processor zijn enorm veel modellen te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 17 inch HP laptop of Lenovo laptop van 17 inch met een snelle NVIDIA-videokaart, om zo al uw favoriete games te kunnen spelen.

Verder heeft u bij 17 inch i5 laptops ook de keuze uit welk schermtype u wilt. Als u echt wilt genieten van de beste beeldkwaliteit, dan kunt u kiezen voor een quad HD display met hoge verversingssnelheid. Dit zal ervoor zorgen dat alle beelden die u ziet nog vloeiender zijn.

De 17 inch laptops met Intel Core i5 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 17 inch laptop met Intel Core i5 processor

Op dit moment worden er 36 17 inch laptops met Intel Core i5 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €728,64,-. De goedkoopste 17 inch laptop met Intel Core i5 processor die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 (82H900RKMH). Deze is te koop in 7 winkels met een prijs vanaf €548,-. Hij bevat een 17,3 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken