x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 46 laptops

17 inch laptops met Intel Core i7 processor

46 laptops
Op zoek naar een 17 inch laptop met Intel Core i7 processor? Een snelle en grote laptop is vaak gewild onder gamers, of mensen die andere zware programma's willen draaien. Let op dat een 17 inch laptop alleen niet geschikt is als u vaak onderweg bent, aangezien deze redelijk zwaar zijn.
filter 17 inch laptops met Intel Core i7 processorFilter
Meer 17 inch laptops met Intel Core i7 processor

Krachtige en grote i7 laptops met 17 inch scherm

Als u op zoek bent naar de allersnelste laptops, dan doet u er goed aan om tussen de 17 inch laptops met i7 processor te kijken. Deze set specificaties bevat namelijk veel snelle gaming laptops met veel RAM en een goede videokaart, die u naast gaming natuurlijk ook voor veel andere doeleinden kunt gebruiken.

Zo zijn 17 inch laptops met Intel Core i7 processor bijvoorbeeld ook geschikt voor het bewerken van foto’s en video’s, het kijken van films in de beste kwaliteit en ook alle basistaken zoals het bewerken van documenten en verzenden van e-mails.

Als u vaak onderweg bent, dan kunnen deze laptops net te groot en zwaar zijn. U kunt dan bijvoorbeeld downgraden naar een 15 inch laptop met i7 processor, om te genieten van dezelfde rekenkracht in een iets kleiner formaat.

De 17 inch laptops met Intel Core i7 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 17 inch laptop met Intel Core i7 processor

Op dit moment worden er 46 17 inch laptops met Intel Core i7 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1437,11,-. De goedkoopste 17 inch laptop met Intel Core i7 processor die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 3 (A317-54-74XM). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €749,-. Hij bevat een 17,3 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken