x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 112 laptops

Laptops met 4 GB RAM vergelijken

112 laptops
Laptops met 4 GB RAM zijn betaalbaar, en goed genoeg voor het draaien van lichte tot middelzware applicaties. Zo kunt u er met gemak uw e-mail op bijhouden of documenten mee bewerken, maar ook lichte fotobewerkingsprogramma's gebruiken. Afhankelijk van de processor is het ook mogelijk om met 4 GB RAM lichte games te spelen. Vergelijk hieronder alle laptops met 4 GB RAM.
filter Laptops met 4 GB RAM vergelijkenFilter
Meer Laptops met 4 GB RAM vergelijken

Kunnen er ook games worden gespeeld op een laptop met 4 GB RAM?

Het is mogelijk om games te spelen op een laptop met 4 GB RAM, maar het is niet de ideale situatie. De hoeveelheid RAM in een laptop bepaalt hoeveel applicaties en processen er tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd, evenals hoe goed de computer multitasking kan aan. 4 GB RAM wordt beschouwd als de minimale eis voor gaming, en het kan voor sommige spellen niet voldoende zijn. Dit betekent dat de prestaties van de spellen kunnen afnemen en dat de spellen zich traag zullen voelen. Ook kan het gebeuren dat de spellen zich niet eens zullen opstarten. Het is aanbevolen om te spelen met minimaal een laptop met 8 GB RAM of 16 GB RAM voor een soepele gaming-ervaring.

Is 4 GB RAM in een laptop genoeg voor studenten?

4 GB RAM in een laptop kan voor sommige studenten voldoende zijn, afhankelijk van hun specifieke gebruiksbehoeften. Als u voornamelijk tekstverwerkingsprogramma's, e-mail, internetbrowser en andere basic taken gebruikt, dan kan 4 GB RAM voldoende zijn. Maar als u veel werkt met grafische programma's, video's of virtuele machines, of als u veel multitaskt, dan kan 4 GB RAM snel vol raken en kan de prestatie van de laptop afnemen. Het ligt dus erg aan de programma’s die u tijdens uw opleiding gebruikt. Hierdoor is het handig om advies te vragen bij uw school en de minimale eisen te vragen waar een laptop voor uw opleiding aan moet voldoen.

De Laptops met 4 GB RAM zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart