x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 667 laptops

Laptops met 512 GB SSD

667 laptops
Op zoek naar een laptop met 512 GB opslagruimte? Vele laptopmerken bieden laptops met 512 GB SSD aan, waaronder HP, Acer, Lenovo en ASUS. 512 GB is genoeg voor het opslaan van vele apps en foto's. Mocht u hier toch net te kort aan hebben, zijn er ook laptops met 1000 GB opslagruimte.
filter Laptops met 512 GB SSDFilter
Meer Laptops met 512 GB SSD

Is 512 GB opslagruimte in een laptop genoeg voor gaming?

512 GB opslagruimte kan voldoende zijn voor gaming, afhankelijk van de grootte van de games die u speelt en hoeveel andere bestanden u op uw laptop heeft opgeslagen. Moderne games kunnen groot zijn en kunnen veel ruimte innemen, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u genoeg opslagruimte heeft om de games op te slaan en om ervoor te zorgen dat u voldoende ruimte overhoudt voor andere bestanden voor bijvoorbeeld uw werk of school.

Als u alleen enkele games speelt en geen andere bestanden op de laptop heeft opgeslagen, dan zou 512 GB opslagruimte waarschijnlijk genoeg moeten zijn. Als u echter meerdere grote games en andere bestanden hebt opgeslagen, kan het snel volraken. In dit geval, zou het overwegen om een laptop met een grotere opslagruimte zoals 1 TB of het koppelen van een externe harde schijf.

Het is ook belangrijk om te weten of de opslagruimte een SSD of HDD is. Een SSD is sneller en zal een positief effect hebben op de prestaties tijdens het spelen van games. SSD is echter wel iets duurder dan HDD, maar zeker de upgrade waard.

De Laptops met 512 GB SSD zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een laptop met 512 GB SSD

Op dit moment worden er 667 Laptops met 512 GB SSD aangeboden met een gemiddelde prijs van €1052,47,-. De goedkoopste laptop met 512 GB SSD die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 1 15IJL7 82LX007QMH. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €292,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken