x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 559 laptops

Laptops met 8 GB RAM vergelijken

559 laptops
Op zoek naar een nieuwe laptop met 8 GB RAM? Een laptop heeft veel werkgeheugen nodig als uw doel is om zware applicaties te kunnen draaien. 8 gigabyte werkgeheugen is genoeg voor het draaien van middelzware toepassingen, waarbij u moet denken aan Adobe Photoshop of het spelen van lichte games. Bekijk hieronder alle laptops met 8 GB RAM die momenteel beschikbaar zijn.
filter Laptops met 8 GB RAM vergelijkenFilter
Meer Laptops met 8 GB RAM vergelijken

Is 8 gigabyte RAM genoeg voor gaming?

8 GB RAM is een redelijke hoeveelheid werkgeheugen voor het spelen van de nieuwste games, maar het hangt af van de specifieke vereisten van de games en de instellingen waarop u wilt spelen. Veel moderne games vereisen minstens 8 GB RAM om goed te functioneren, maar sommige games hebben hogere vereisten en kunnen baat hebben bij meer RAM.

Als u de nieuwste games wilt spelen op hoge instellingen en met een hoge resolutie, dan is 8 GB RAM misschien niet voldoende. In dat geval kunt u beter kiezen voor een laptop met 16 GB RAM of meer, zodat de prestaties van de games beter zullen zijn en u geen last zult hebben van haperingen of trage laadtijden. Niemand wilt natuurlijk lag ervaren en daardoor een nadeel te hebben ten opzichte van uw tegenstanders.

De Laptops met 8 GB RAM zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart