x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Beeldscherpte
Aansluitingen
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 3 laptops

13 inch Acer laptops

3 laptops
Op zoek naar een Acer laptop met 13 inch scherm? Acer ontwikkelt verschillende 13 inch laptops waardoor er voor iedere soort gebruiker wel een geschikt model te vinden is. In het onderstaande overzicht zijn beide 13 inch Windows laptops & Chromebooks te vinden van het merk Acer.
filter 13 inch Acer laptopsFilter

Veel kleinere 13 inch Acer laptops in het assortiment

Een kleine Acer laptop met 13 inch schermformaat is ideaal als u een laptop zoekt om makkelijk overal mee naartoe te nemen. Dit is de reden dat een Acer laptop van dit formaat vaak wordt gekozen door gebruikers die vaak onderweg zijn met hun laptop zoals scholieren en zakelijke gebruikers.

13 inch Acer Chromebooks erg populair

Tussen 13 inch Acer laptops zult u voornamelijk Acer Chromebooks tegenkomen. Deze zijn licht en compact, en daardoor erg makkelijk om onderweg mee te nemen. Ze hebben genoeg werkgeheugen voor het draaien van de meeste apps uit de Play Store en sommige zijn zelfs geschikt voor het bewerken van foto’s.

De 13 inch Acer laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 13 inch Acer laptop

Op dit moment worden er 3 13 inch Acer laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €612,33,-. De goedkoopste 13 inch Acer laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook Spin 513 CP513-1H-S23W. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €339,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Qualcomm Snapdragon 7c Compute Platform processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken