x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 69 laptops

14 inch Acer laptops

69 laptops
Op zoek naar een nieuwe Acer laptop met 14 inch scherm? Laptops met 14 inch scherm zijn groot genoeg om basistaken op uit te voeren, en vanwege hun gewicht makkelijk overal mee naartoe te nemen. In het onderstaande overzicht zijn veel verschillende 14 inch Acer laptops te vinden, dus kijk en vergelijk snel welke het beste bij u past.
filter 14 inch Acer laptopsFilter
Meer 14 inch Acer laptops

14 inch Acer laptops vooral populair onder studenten

Als u voor school of werk vaak onderweg bent, dan is het altijd een goede keuze om te kiezen voor een kleinere laptop. Deze passen namelijk makkelijk in uw tas, en zijn ook nog eens licht genoeg om heel de dag overal mee naartoe te slepen. Dit is de reden dat ze vaak worden gekozen door studenten en zakelijke gebruikers die vaak onderweg zijn naar een vergadering. De Acer Swift 3 is een erg populaire 14 inch Acer laptop met een snelle processor, veel RAM en tot wel 1 TB opslagruimte.

14 inch Acer Chromebooks voor basisgebruik

Heeft u niet veel eisen voor uw laptop en bent u niet van plan om er zware programma’s mee te gaan draaien? Dan is het misschien een optie om te kiezen voor een 14 inch Chromebook van Acer. Deze Chromebooks van Acer zijn een goedkopere keuze dan een Windows laptops, en zijn meer dan geschikt als u alleen van plan bent om simpele taken uit te voeren zoals het verzenden van e-mails en bewerken van documenten.

De 14 inch Acer laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 14 inch Acer laptop

Op dit moment worden er 69 14 inch Acer laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €678,43,-. De goedkoopste 14 inch Acer laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Swift 1 SF114-34-C5SK. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €270,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken