x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 94 laptops

15 inch Acer laptops

94 laptops
Op zoek naar een 15 inch laptop van Acer? Acer biedt allerlei 15 inch laptops aan welke allemaal een andere set van specificaties hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld simpele modellen met een Intel Core i3 processor welke geschikt zijn voor basisgebruik, of snellere 15 inch Acer laptops met veel RAM en een goede videokaart voor gaming.
filter 15 inch Acer laptopsFilter
Meer 15 inch Acer laptops

15 inch is een populair formaat tussen Acer laptops

Als u op zoek gaat naar een nieuwe Acer laptop, dan zult u zien dat naast 17 inch Acer laptops het 15 inch formaat veel voorkomt. 15 inch is een geweldige middelmaat als het gaat om laptops. Laptops van 15 inch zijn krachtig genoeg voor het uitvoeren van middelzware tot zware software, en zijn daarnaast ook nog redelijk betaalbaar. De meeste modellen hebben ook een goede accuduur van tussen de 6 en 8 uur.

Tussen de 15 inch Acer laptops zijn ook veel Acer gaming laptops te vinden met een krachtige NVIDIA-videokaart. Naast deze goede videokaart zijn al deze laptops ook in het bezit van een snelle processor, genoeg opslagruimte voor al uw games en genoeg RAM voor het draaien van zware programma’s.

Wilt u een 15 inch Acer laptop met de beste beeldkwaliteit? Kies dan voor een model met quad HD beeldscherpte en een verversingssnelheid van 144 Hertz. Let er wel op dat laptops met dit soort schermkwaliteit een stuk prijziger zijn dan een gewoon full HD scherm.

De 15 inch Acer laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 15 inch Acer laptop

Op dit moment worden er 94 15 inch Acer laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €765,93,-. De goedkoopste 15 inch Acer laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook 315 CB315-3H-C1FV. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €154,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken