x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 15 laptops

16 inch Acer laptops

15 laptops
Op zoek naar een Acer laptop met een schermgrootte van 16 inch? Er bestaan vele krachtige 16 inch Acer laptops welke kunnen worden gebruikt voor het draaien van zware taken. Mocht u wat minder budget hebben en een 16 inch laptop zoeken voor minder zware taken, dan zijn er verschillende 16 inch modellen van de Acer Swift 3 beschikbaar.
filter 16 inch Acer laptopsFilter

Veel krachtige 16 inch Acer laptops beschikbaar

Acer laptops komen in alle soorten en formaten, en er zijn ook redelijk wat 16 inch Acer laptops te vinden. Deze laptops zijn vooral gericht op gamers, met veel modellen van de Acer Swift 3 en Acer Predator reeks er tussen te vinden. Acer gaming laptops met 16 inch scherm hebben 16 GB of 32 GB RAM, en zijn in het bezit van een snelle Intel Core processor met veel kloksnelheid.

Ondanks dat er veel energievretende componenten in 16 inch Acer laptops zitten, hebben deze alsnog een batterijduur van ruim 10 uur. Dit is veel langer dan soortgelijke laptops van andere merken, wat voor Acer zeker een pluspunt is.

Mocht u de beste beeldkwaliteit willen ervaren, kies dan voor een 16 inch Acer laptop met een quad HD beeldscherpte, een hoge verversingssnelheid en een helderheid van minimaal 300 nits.

De 16 inch Acer laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Wit
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 16 inch Acer laptop

Op dit moment worden er 15 16 inch Acer laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1686,8,-. De goedkoopste 16 inch Acer laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Swift 3 SF316-51-54KE. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €624,-. Hij bevat een 16,1 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken