x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 33 laptops

17 inch Acer laptops

33 laptops
Op zoek naar een Acer laptop met 17 inch scherm? Acer laptops met 17 inch schermgrootte worden vaak gekozen door gebruikers die veel ruimte op het scherm nodig hebben. Denk hierbij aan grafische ontwerpers of gamers. De meeste 17 inch laptops die Acer ontwikkelt hebben een goede processor, veel RAM en genoeg opslagruimte voor de meeste doeleinden.
filter 17 inch Acer laptopsFilter

Krachtige Acer laptops met 17 inch scherm

Bent u op zoek naar een krachtige laptop? Dan is een Acer laptop met 17 inch scherm zeker een aanrader. Bijna alle 17 inch Acer laptop draaien op een snelle processor en hebben minimaal 8 GB RAM. Daarnaast bevatten ze allemaal genoeg opslagruimte om veel foto’s, apps, en documenten op te kunnen slaan.

17 inch Acer laptops voor gaming

Er zijn veel modellen Acer gaming laptops met een 17 inch scherm. Deze laptops hebben de snelste Intel Core en AMD Ryzen processors, veel RAM tot wel 32 GB, een NVIDIA videokaart en veel opslagruimte. Daarnaast is de schermkwaliteit vaak ook uitmuntend met een hoge verversingssnelheid en een full HD of quad HD resolutie. Een nadeel aan 17 inch Acer gaming laptops is wel de batterijduur, welke vaak maar tussen de 6 á 8 uur is.

De 17 inch Acer laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 17 inch Acer laptop

Op dit moment worden er 33 17 inch Acer laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1008,73,-. De goedkoopste 17 inch Acer laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook 317 CB317-1H-C1SE. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €429,-. Hij bevat een 17,3 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken