x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Gewicht
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Paneeltype
Extra opties
Bekijk 44 laptops

Acer Aspire 3 laptops

44 laptops
Binnen de Acer Aspire 3 reeks zijn verschillende modellen te vinden, waaronder kleinere 14 inch laptops maar ook grote 17 inch modellen. Alle laptops uit de Acer Aspire 3 reeks kunnen lichte tot middelzware programma's aan, waarbij u moet denken aan lichte games of een programma als Adobe Photoshop. Welke Acer Aspire 3 kiest u?
filter Acer Aspire 3 laptopsFilter
Meer Acer Aspire 3 laptops

Acer Aspire 3 laptops in 14-, 15- en 17-inch formaat

Tussen de modellen uit de Acer Aspire 3 reeks zijn drie verschillende formaten te vinden, namelijk 14 inch Acer laptops, 15 inch Acer laptops en 17 inch Acer laptops. Deze hebben allemaal een snelle Intel Core of AMD Ryzen processor, en een batterijduur van gemiddeld tussen de 6 en 8 uur.

Aangezien er zoveel verschillende laptops te vinden zijn in de Acer Aspire 3 reeks, kunt u het qua budget eigenlijk zo gek maken als u wilt. Zo zijn er al laptops van rond de €400 te vinden voor basisgebruik, maar ook wat duurdere laptops die opgewassen zijn tegen zwaardere taken.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Acer Aspire 3 laptop

Op dit moment worden er 44 Acer Aspire 3 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €529,25,-. De goedkoopste Acer Aspire 3 laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 3 A315-34-P2K3. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €297,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Pentium Silver processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken