x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Gewicht
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 37 laptops

Acer Aspire 5 laptops

37 laptops
De Acer Aspire 5 reeks bevat vele verschillende krachtige laptops waar lichte tot middelzware programma's op kunnen worden gedraaid. Voor de gamer zijn er ook enkele gaming laptops te vinden in de Acer Aspire 5 reeks met een Intel Core i7 processor en 16 GB RAM.
filter Acer Aspire 5 laptopsFilter
Meer Acer Aspire 5 laptops

Acer Aspire 5: een populaire reeks van Acer

De Acer Aspire 5 is één van de populairste laptop reeksen van Acer. Deze reeks bestaat uit 14, 15, en 17 inch Acer laptops welke beschikbaar zijn voor ieder budget. Zo zijn er al simpelere modellen te vinden onder de €500 met een Intel Core i3 processor, 8 GB RAM en 256 GB opslagruimte.

Heeft u wat meer budget liggen voor een nieuwe laptop, dan kunt u ook kiezen voor een uitgebreid model met i7 processor, 16 GB RAM en maar liefst 1000 GB opslagruimte. Over het algemeen hebben de Acer Aspire 5 laptops een batterijduur van meer dan 9 uur, dus als u vaak onderweg bent is dit ook een geweldige keuze.

De Acer Aspire 5 laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Acer Aspire 5 laptop

Op dit moment worden er 37 Acer Aspire 5 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €761,03,-. De goedkoopste Acer Aspire 5 laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 5 A514-54-3632. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €429,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i3 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken