x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 9 laptops

Acer Aspire 7 laptops

9 laptops
Op zoek naar een Acer Aspire 7 laptop? Laptops uit de Acer Aspire 7 reeks zijn in het bezit van minimaal 8 GB RAM, minimaal 512 GB opslagruimte en een krachtige Intel Core of AMD processor. Ze hebben een 15 inch schermgrootte waardoor ze ook makkelijk mee te nemen zijn.
filter Acer Aspire 7 laptopsFilter

Over de Acer Aspire 7 reeks

De Acer Aspire 7 is een veelzijdige laptop die is ontworpen voor dagelijks gebruik. Hij beschikt over een krachtige Intel Core of AMD Ryzen processor, voldoende opslagcapaciteit en een goede videokaart, waardoor hij ideaal is voor multitasking en het uitvoeren van zwaardere taken. Het scherm is helder en biedt een goede kijkervaring, sommige modellen hebben zelfs een quad HD resolutie. Bovendien is de Acer Aspire 7 ontworpen met een slank en stijlvol uiterlijk, waardoor hij naast zijn lichte gewicht makkelijk mee te nemen is.

Is de Acer Aspire 7 geschikt voor onderweg?

De Acer Aspire 7 modellen hebben een schermformaat van 15,6 inch en een gewicht van rond de 2,1 kilogram. Over het algemeen vinden wij dit net te zwaar om hem mee te nemen als u vaak onderweg bent. Als u vaak onderweg bent, is het misschien verstandiger om een iets kleinere 14 inch Acer laptop te kiezen. Reeksen als de Acer Swift 3 hebben ook veelzijdige 14 inch laptops er tussen zitten.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Acer Aspire 7 laptop

Op dit moment worden er 9 Acer Aspire 7 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €852,44,-. De goedkoopste Acer Aspire 7 laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 7 A715-75G-56HR. Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €658,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken