x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 58 laptops

Acer laptops met Intel Core i7 processor

58 laptops
Op zoek naar een nieuwe Acer laptop met Intel Core i7 processor? Veel laptops van Acer bezitten een i7 processor en zijn daarmee krachtig genoeg voor het draaien van zware software. Tussen onderstaande modellen kunt u alle maten vinden en heeft u ook veel keuze uit hoeveel RAM en opslagruimte u wilt hebben. Gebruik de filters om gemakkelijk de juiste keuze te maken.
filter Acer laptops met Intel Core i7 processorFilter
Meer Acer laptops met Intel Core i7 processor

Acer laptops met i7 processor beschikbaar in erg veel varianten

Wat voor soort gebruiker u ook bent, er is altijd wel een Acer laptop met Intel Core i7 processor te vinden die aansluit bij uw doeleinden. Wilt u bijvoorbeeld foto’s bewerken op uw nieuwe laptop, dan kunt u kiezen voor een model met veel opslagruimte en RAM. Mocht u een Acer gaming laptop met i7 processor zoeken, kijk dan naar een NVIDIA-videokaart met veel geheugen en minimaal 16 GB RAM.

Kleinere Acer laptops met i7 processor voor onderweg

Zoekt u een Acer laptop met Intel Core i7 processor maar bent u vaak onderweg? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wat kleinere 14 inch Acer laptop. Deze laptops zijn met een gewicht van ~1,3 á 1,8 kilogram een stuk lichter dan grotere modellen, waardoor u ze een stuk makkelijker mee kunt slepen. Ook op deze kleinere laptops kunt u gemakkelijk wat zwaardere programma’s draaien, aangezien ook kleinere Acer laptops met i7 processor tegenwoordig een snelle processor en veel RAM bevatten.

De Acer laptops met Intel Core i7 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Acer laptop met Intel Core i7 processor

Op dit moment worden er 58 Acer laptops met Intel Core i7 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €1064,97,-. De goedkoopste Acer laptop met Intel Core i7 processor die momenteel te vinden is, is de Acer Aspire 5 A515-56-758V. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €510,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken