x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Helderheid
Verversingssnelheid
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 21 laptops

Acer Nitro 5 laptops

21 laptops
Mocht u op zoek zijn naar een goedkopere Acer gaming laptop, dan is de Acer Nitro 5 zeker het bekijken waard. Binnen deze reeks zijn gaming laptops te vinden van 15 en 17 inch, met een snelle processor, tot wel 32 GB RAM en veel opslagruimte. Vergelijk hieronder alle Acer Nitro 5 laptops om zo de juiste te vinden.
filter Acer Nitro 5 laptopsFilter

Betaalbare gaming laptops in de Acer Nitro 5 reeks

De Acer Nitro 5 reeks bestaat uit Acer gaming laptops die ook te betalen zijn voor de gamer met wat minder budget. Zo zijn er voor onder de 1000 euro al veel modellen beschikbaar die meer dan geschikt zijn voor het spelen van de meeste middelzware games.

U heeft bij de Acer Nitro 5 de keuze uit een 15 inch of 17 inch model. De 17 inch Acer Nitro 5 wordt over het algemeen aangeraden als u van plan bent om vaak op dezelfde plek te gamen, omdat deze nogal zwaar is. Kies voor de 15 inch Acer Nitro 5 als u van plan bent om vaak naar een LAN-party te gaan of bij vrienden gaat gamen. Deze is namelijk compacter en lichter, waardoor u hem makkelijk meeneemt in een rugzak.

Als het gaat om specificaties heeft u bij de Acer Nitro 5 enorm veel keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tot wel 32 GB RAM - meer dan genoeg voor de nieuwste games. Ieder model heeft ook een verschillende videokaart, bijvoorbeeld de RTX 3070 of RTX 3080.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Acer Nitro 5 laptop

Op dit moment worden er 21 Acer Nitro 5 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1202,62,-. De goedkoopste Acer Nitro 5 laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Nitro 5 AN515-58-56BL. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €700,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken