x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 13 laptops

Acer Predator gaming laptops

13 laptops
Acer Predator is een reeks krachtige gaming laptops. Binnen deze reeks zijn modellen te vinden met 32 GB RAM, waardoor u al uw games in de beste kwaliteit af kunt spelen. Let op: voor een Acer Predator moet u wel diepe zakken hebben.
filter Acer Predator gaming laptopsFilter

Acer Predator - de ultieme laptop-reeks voor gamers

De Acer Predator-serie is een reeks high-performance laptops die gericht zijn op gamers en gebruikers van zware software. Deze laptops zijn uitgerust met krachtige hardware, waaronder Intel Core of AMD Ryzen processors met een hoge kloksnelheid en de nieuwste NVIDIA videokaarten waaronder de RTX 3060 en RTX 3080. De serie biedt verschillende modellen met schermformaten van 15 tot 17 inch en zijn vaak voorzien van een hoge verversingssnelheid voor de beste ervaring tijdens het gamen.

Acer Predator laptops zijn ook uitgerust met geavanceerde koelingstechnologieën, waaronder de geweldige AeroBlade 3D ventilatoren, om te zorgen dat de hardware koel blijft tijdens intensief gebruik. Bovendien zijn deze laptops vaak voorzien van een RGB-verlichtingssysteem, dat gamers een extra dimensie geeft aan hun gaming-ervaring.

De Predator reeks biedt ook modellen met een speciaal toetsenbord en touchpad die speciaal zijn ontworpen voor gaming, zoals een verlicht toetsenbord en speciale sneltoetsen. Deze laptops zijn vaak ook voorzien van een Thunderbolt 3 poort, die snelle dataoverdracht en het aansluiten van externe apparaten mogelijk maakt.

Mocht u geen geschikte Acer Predator laptop kunnen vinden, dan is het misschien nog een idee om te kijken tussen de ASUS ROG en ASUS TUF reeksen.

De Acer Predator gaming laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Acer Predator gaming laptop

Op dit moment worden er 13 Acer Predator gaming laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1977,92,-. De goedkoopste Acer Predator gaming laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Predator Helios 300 PT315-53-78CV. Deze is te koop in 6 winkels met een prijs vanaf €899,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken