x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Extra opties
Bekijk 2 laptops

Acer Swift 1 laptops

2 laptops
Op zoek naar een laptop uit de Acer Swift 1 reeks? De laptops uit de Acer Swift 1 reeks zijn allemaal geschikt voor basistaken, zoals het versturen van mails, bewerken van documenten of surfen op het internet. Ze hebben geen krachtige processor, waardoor ze niet inzetbaar zijn voor zwaardere taken.
filter Acer Swift 1 laptopsFilter

Acer Swift 1 - Compact en betaalbaar

Als u graag een Acer laptop wilt kopen en geen high-performance laptop nodig hebt, dan is de Acer Swift 1 een optie om te overwegen. Deze 14 inch Acer laptops heeft u al in huis voor onder de €400 en zijn prima geschikt voor het uitvoeren van basistaken. Hieronder verstaan we het verzenden van e-mails, surfen op internet en bewerken van documenten. Ook is het dankzij het full HD beeldscherm mogelijk om uw favoriete film of serie te streamen in goede kwaliteit.

Vanwege hun 14 inch formaat en lichte gewicht neemt u de Acer Swift 1 ook gemakkelijk overal mee naartoe. Mocht u net iets meer budget hebben en iets meer performance zoeken, dan kunt u kijken naar de Acer Swift 3 of Acer Aspire 3.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Acer Swift 1 laptop

Op dit moment worden er 2 Acer Swift 1 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €473,5,-. De goedkoopste Acer Swift 1 laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Swift 1 SF114-34-C5SK. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €399,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken