x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Opslagruimte
Schermreflectie
Touchscreen
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Extra opties
Bekijk 2 laptops

Acer Swift 5 laptops

2 laptops
Op zoek naar een nieuwe Acer Swift 5 laptop? Laptops uit de Acer Swift 5 zijn licht, hebben een goede batterijduur en veel opslagruimte. Mocht u veel in het donker werken, dan kunt u ook gebruik maken van de ingebouwde toetsenbordverlichting. Welke Acer Swift 5 kiest u?
filter Acer Swift 5 laptopsFilter

Genoeg opslagruimte met een Acer Swift 5

Naast dat laptops in de Acer Swift 5 reeks een goede snelheid bieden, hebben ze ook veel opslagruimte. De meeste Acer Swift 5 laptops hebben 1 TB opslagruimte, wat genoeg is voor het opslaan van vele games en documenten. Dit is wat de Acer Swift 5 eigenlijk geschikt maakt voor iedere soort gebruiker, van student tot fervent gamer.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Acer Swift 5 laptop

Op dit moment worden er 2 Acer Swift 5 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €924,-. De goedkoopste Acer Swift 5 laptop die momenteel te vinden is, is de Acer Swift 5 Pro (SF514-56T-77VR). Deze is te koop in 5 winkels met een prijs vanaf €899,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Core i7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken