x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 35 laptops

Acer laptops met touchscreen

35 laptops
Op zoek naar een nieuwe Acer laptop met touchscreen? Acer heeft veel laptops van allerlei formaten met een touchscreen in hun assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kleine 11 inch Acer laptop met touchscreen, of een krachtig 15 inch model van de ConceptD reeks.
filter Acer laptops met touchscreenFilter

Keuze uit veel Acer laptops met touchscreen

Gebruikers kiezen vaak voor een touchscreen als toevoeging aan hun Acer laptop, omdat het vele voordelen biedt. U kunt deze laptops namelijk besturen met uw wijsvinger, waardoor het gebruik van een touchpad of muis niet meer nodig is. Kiest u voor een 2-in-1 laptop, dan kunt u de Acer laptop ook omklappen waarna hij te gebruiken is als een tablet. Als u nog geen tablet heeft, slaat u dus eigenlijk twee vliegen in één klap.

Acer laptops met touchscreen in alle formaten

Mocht u op zoek zijn naar een Acer laptop met touchscreen, dan heeft u de keuze uit veel verschillende formaten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wat kleinere 13 inch Acer laptop met touchscreen, of een iets grotere 15 inch Acer laptop. Alle Acer laptops met touchscreen zijn in principe compact genoeg zodat u hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

De Acer laptops met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een Acer laptop met touchscreen

Op dit moment worden er 35 Acer laptops met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €704,94,-. De goedkoopste Acer laptop met touchscreen die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook Spin 311 CP311-3H-K72P. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €249,-. Hij bevat een 11,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken