x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 25 laptops

AMD Ryzen 3 laptops

25 laptops
Bent u op zoek naar een laptop voor basistaken? Laptops met een AMD Ryzen 3 processor zijn betaalbaar, goed genoeg voor basistaken en vaak ook erg licht om hem makkelijk mee te kunnen nemen. Voor onder de €500 zijn er vaak al laptops met een AMD Ryzen 3 processor te vinden. Vergelijk alle laptops die te koop zijn in het onderstaande overzicht.
filter AMD Ryzen 3 laptopsFilter

Waar kan een laptop met AMD Ryzen 3 voor worden gebruikt?

Een laptop met AMD Ryzen 3 kan worden gebruikt voor verschillende dagelijkse en zakelijke taken, zoals het bezoeken van websites, bewerken van tekstdocumenten, presentaties en het bekijken van video's. Het is ook geschikt voor minder veeleisende games (denk aan Minecraft of Old School RuneScape) en multimedia-toepassingen. De Ryzen 3-processor is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare laptop met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor dagelijkse taken.

Kunt u gamen op een laptop met AMD Ryzen 3 processor?

Een laptop met AMD Ryzen 3-processor is geschikt voor minder veeleisende games en kan games met lagere grafische instellingen uitvoeren. De prestaties zullen echter afhankelijk zijn van de specificaties van de laptop, zoals de hoeveelheid RAM en welke videokaart hij bevat. Als u van plan bent om zwaardere games te spelen, is het waarschijnlijk beter om te kiezen voor een laptop met een krachtigere processor of GPU zoals de Ryzen 5 of Ryzen 7.

De AMD Ryzen 3 laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een AMD Ryzen 3 laptop

Op dit moment worden er 25 AMD Ryzen 3 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €480,88,-. De goedkoopste AMD Ryzen 3 laptop die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 3 (82KU01LLMH). Deze is te koop in 5 winkels met een prijs vanaf €349,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle AMD Ryzen 3 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken