x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Kleur
Extra opties
Bekijk 12 laptops

AMD Ryzen 9 laptops

12 laptops
Laptops met een AMD Ryzen 9 processor kunnen daadwerkelijk bijna alles aan. Deze processor heeft een torenhoge kloksnelheid waardoor het multitasken van meerdere zware programma's geen uitdaging meer is. Laptops met de AMD Ryzen 9 hebben ook veel RAM wat ook helpt met het draaien van zware software.
filter AMD Ryzen 9 laptopsFilter

Wat kan er worden gedaan op een laptop met AMD Ryzen 9 processor?

Laptops met de AMD Ryzen 9 hebben een grote rekenkracht waardoor ze voor veel verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Iedere laptop met AMD Ryzen 9 processor kan worden gebruikt voor basistaken, zoals het surfen op internet, bewerken van spreadsheets of spelen van lichte games. Kiest u voor een AMD Ryzen 9 laptop met goede videokaart, dan is het spelen van middelzware tot zware games ook een mogelijkheid.

Een nadeel is wel dat de meeste laptops met AMD Ryzen 9 meer dan 2 kilogram wegen. Dit maakt ze ondanks dat ze soms alsnog een kleiner formaat hebben niet geschikt als u bijvoorbeeld een student bent die vaak onderweg is.

Hoe staat de AMD Ryzen 9 in vergelijking met Intel Core i9?

De AMD Ryzen 9 staat in vergelijking met Intel Core i9 als een krachtige en concurrerende processor. Beide processors zijn gericht op high-performance computing en bieden hoge prestaties voor veeleisende taken zoals gaming en videobewerking.

AMD Ryzen 9 biedt over het algemeen een hogere kloksnelheid en meer cores dan veel Intel Core i9 processors, waardoor de prestaties beter zijn als u veel moet multi-threaden.

De AMD Ryzen 9 laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een AMD Ryzen 9 laptop

Op dit moment worden er 12 AMD Ryzen 9 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1896,58,-. De goedkoopste AMD Ryzen 9 laptop die momenteel te vinden is, is de Lenovo IdeaPad 5 Pro (82L500WDMH). Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €1099,-. Hij bevat een 16 inch display en een snelle AMD Ryzen 9 processor. Met maar liefst 1000 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken