x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Touchscreen
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 7 laptops

13 inch ASUS laptops

7 laptops
Op zoek naar een ASUS laptop met 13 inch schermformaat? ASUS is een geweldig merk als het gaat om laptops, met een variërend assortiment waar voor iedereen wel een geschikte laptop tussen zit. Ze bieden veel verschillende 13 inch laptops aan voor de gebruiker die een laptop zoekt die makkelijk onderweg mee te nemen is.
filter 13 inch ASUS laptopsFilter

13 inch ASUS laptops populair onder studenten

Vanwege het compacte formaat en lichte gewicht zijn 13 inch ASUS laptops erg populair voor gebruikers die vaak onderweg zijn met hun laptop. Denk hierbij aan middelbare scholieren, studenten en zelfs zakelijke gebruikers die vaak onderweg zijn naar een presentatie. Een laptop van dit formaat kunt u onderweg snel even openklappen om comfortabel nog even wat aantekeningen te maken of een document te bewerken.

Een groot voordeel van 13 inch ASUS laptops is ook hun uitmuntende accuduur. De meeste laptops van dit formaat bevatten geen energievretende componenten, wat de accuduur erg te goed doet.

Voor doelen als gaming of foto- en videobewerking is een 13 inch schermformaat alleen aan de kleine kant. Hiervoor kunt u beter kiezen voor een 15 inch ASUS laptop of ASUS gaming laptop.

De 13 inch ASUS laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 13 inch ASUS laptop

Op dit moment worden er 7 13 inch ASUS laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1319,14,-. De goedkoopste 13 inch ASUS laptop die momenteel te vinden is, is de Asus Vivobook Slate 13 OLED T3300KA-LQ031WS. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €549,-. Hij bevat een 13,3 inch display en een snelle Intel Pentium Silver processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken