x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 38 laptops

14 inch ASUS laptops

38 laptops
Op zoek naar een nieuwe 14 inch laptop van ASUS? 14 inch is een geweldig formaat voor een laptop, aangezien hij makkelijk meegenomen kan worden en alsnog genoeg ruimte heeft voor een goede videokaart. Tussen onderstaande 14 inch ASUS laptops zijn vele modellen te vinden, waaronder de Vivobook, Zenbook en ROG Zephyrus.
filter 14 inch ASUS laptopsFilter
Meer 14 inch ASUS laptops

14 inch ASUS laptops te koop voor alle doeleinden

Of u nu een student bent en een simpele lichte laptop zoekt, of een gamer die graag een laptop wilt met snelle videokaart, tussen de 14 inch ASUS laptops is altijd wel een passend model te vinden die past bij uw doeleinden. Wilt u veel games, apps en data opslaan? Kies dan voor een opslagcapaciteit van minimaal 512 GB. Als u graag uw favoriete film of serie in de beste kwaliteit wilt kijken kiest u voor een quad HD beeldscherm en hoge refresh rate.

14 inch ASUS laptops die draaien op Chrome OS

Uit het uitgebreide aanbod van 14 inch ASUS laptops heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een 14 inch Chromebook van ASUS. Dit soort laptops zijn een stuk goedkoper dan Windows laptops, en u kunt er alsnog alle basistaken op uitvoeren. Denk hierbij aan het bewerken van documenten, verzenden van e-mails en surfen op internet. Een 14 inch ASUS Chromebook is dus een bewuste keuze als u niet veel zoekt in een laptop en wat minder budget hebt.

De 14 inch ASUS laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 14 inch ASUS laptop

Op dit moment worden er 38 14 inch ASUS laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €793,58,-. De goedkoopste 14 inch ASUS laptop die momenteel te vinden is, is de Asus Chromebook CX1400CKA-EK0197. Deze is te koop in 3 winkels met een prijs vanaf €238,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken