x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 56 laptops

15 inch ASUS laptops

56 laptops
Op zoek naar een nieuwe 15 inch ASUS laptop? ASUS ontwikkelt veel 15 inch laptops die worden verkocht voor een eerlijke prijs. De meeste 15 inch laptops van ASUS zijn erg krachtig, en hebben minimaal 8 GB aan RAM. Mocht u eens wat anders willen, dan kunt u ook kiezen voor een 15 inch Chromebook van ASUS.
filter 15 inch ASUS laptopsFilter
Meer 15 inch ASUS laptops

15 inch een geweldige middelmaat voor ASUS laptops

Als het gaat om ASUS laptops, dan is 15 inch het beste formaat dat u kunt kiezen voor een goede verhouding tussen formaat en performance. 15 inch ASUS laptops hebben namelijk een snelle processor, veel RAM en opslagruimte, en soms ook een goede videokaart.

Vanwege hun formaat wegen ze vaak maar rond de 1,8 kilogram waardoor u een 15 inch ASUS laptop overal mee naartoe kunt nemen. Mocht u liever een iets lichtere laptop zoeken om nog makkelijker mee te nemen, is een 13 inch ASUS laptop ook nog een optie.

Ook snelle 15 inch gaming laptops van ASUS beschikbaar

Bent u van plan om te gamen op uw nieuwe laptop? Dan kunt u kiezen voor een 15 inch ASUS laptop die geschikt is voor gaming. Populaire reeksen waar u in dit geval uit kunt kiezen zijn The Ultimate Force en Republic of Gamers. Beide bezitten een snelle NVIDIA-videokaart voor het spelen van de nieuwste games.

De 15 inch ASUS laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 15 inch ASUS laptop

Op dit moment worden er 56 15 inch ASUS laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €788,02,-. De goedkoopste 15 inch ASUS laptop die momenteel te vinden is, is de Asus Vivobook 15 X515MA-EJ680WS. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €299,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken