x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 25 laptops

17 inch ASUS laptops

25 laptops
Op zoek naar een grotere ASUS laptop met een 17 inch scherm? ASUS heeft veel krachtige laptops op de markt, waarvan de meeste een 17 inch schermgrootte hebben. Hieronder vindt u alle 17 inch laptops die momenteel verkrijgbaar zijn van ASUS. Er staan modellen tussen voor basisgebruik, maar ook modellen met een krachtige processor en veel RAM voor het spelen van de nieuwste games.
filter 17 inch ASUS laptopsFilter

Veel krachtige 17 inch ASUS laptops om uit te kiezen

Als u op zoek bent naar een nieuwe 17 inch laptop van ASUS dan heeft u enorm veel keuze om uit te kiezen. Er staan namelijk laptops in het assortiment die allemaal ergens anders in uitblinken. Zo zijn er bijvoorbeeld 17 inch ASUS laptops met een quad HD scherm die ideaal zijn om video’s mee te bewerken, en simpele modellen met een Intel Core i3 processor die betaalbaar zijn en geschikt voor basistaken.

17 inch ASUS gaming laptops

Veel van de 17 inch modellen van ASUS zijn geschikt voor gaming. Deze ASUS gaming laptops bevatten allemaal een NVIDIA-videokaart met veel geheugen, een snelle processor, en veel RAM om al uw taken goed en soepel te laten draaien.

De batterijduur van deze laptops is echter wel aan de korte kant, dus als u vaak onderweg bent is dit geen slimme keuze. In dat geval is het vaak beter om te kiezen voor een iets kleiner formaat, zoals een ASUS laptop met 15 inch scherm.

De 17 inch ASUS laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 17 inch ASUS laptop

Op dit moment worden er 25 17 inch ASUS laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1044,36,-. De goedkoopste 17 inch ASUS laptop die momenteel te vinden is, is de Asus Vivobook 17 X712EA-BX557W. Deze is te koop in 7 winkels met een prijs vanaf €455,-. Hij bevat een 17,3 inch display en een snelle Intel Pentium Gold processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken