x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Materiaal
Extra opties
Bekijk 11 laptops

ASUS Expertbook laptops

11 laptops
Wilt u een ASUS Expertbook laptop kopen? Tussen het assortiment van de ASUS Expertbook zijn veel verschillende modellen te vinden voor iedere soort gebruiker. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ASUS Expertbook met i3 processor voor basistaken, of een model met prachtige beeldkwaliteit voor het bewerken van foto's en video's.
filter ASUS Expertbook laptopsFilter

ASUS Expertbooks in alle formaten

Een groot voordeel aan de ASUS Expertbook reeks is dat er laptops zijn in allerlei formaten. Of u nu een snelle 15 inch ASUS laptop zoekt voor uw werkzaamheden, of een kleiner 13 inch model om gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, in het grote aanbod aan ASUS Expertbooks zit voor ieder wat wils.

Veel van de ASUS Expertbook laptops hebben een batterijduur van minimaal 7 á 8 uur. Dit maakt ze geschikt voor zakelijke gebruikers of studenten die vaak onderweg zijn en tussendoor even op de laptop willen werken. Wilt u genieten van de beste schermkwaliteit? Kies dan voor een Expertbook laptop met een 4K-scherm.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een ASUS Expertbook laptop

Op dit moment worden er 11 ASUS Expertbook laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1073,64,-. De goedkoopste ASUS Expertbook laptop die momenteel te vinden is, is de ASUS Expertbook B1502CBA-BQ0295X. Deze is te koop in 5 winkels met een prijs vanaf €649,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken