x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Extra opties
Bekijk 44 laptops

ASUS gaming laptops

44 laptops
Bent u op zoek naar een nieuwe ASUS gaming laptop? ASUS biedt veel verschillende gaming laptops aan in allerlei formaten, zodat er voor iedere gebruiker een passend model te vinden is. De meest populaire reeksen van ASUS gaming laptops zijn de Republic of Gamers en The Ultimate Force reeksen.
filter ASUS gaming laptopsFilter
Meer ASUS gaming laptops

Veel verschillende gaming laptops in het assortiment van ASUS

Naast Lenovo gaming laptops heeft ook ASUS een gigantisch assortiment van allerlei verschillende soorten gaming laptops. Wat voor budget u ook heeft, er is altijd wel een krachtige ASUS gaming laptop te vinden in ieder formaat. Tussen de ASUS gaming laptops zijn modellen te vinden tussen de 13 en 17 inch. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 13 inch ASUS gaming laptop als u vaak onderweg bent, aangezien die een stuk lichter zijn en ook makkelijk in uw tas passen.

ASUS TUF en ROG erg populair

De twee meest populaire reeksen gaming laptops van ASUS zijn de Republic of Gamers en The Ultimate Force. Binnen deze reeksen zijn vooral veel 15 en 17 inch gaming laptops te vinden met allerlei combinaties van specs. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ASUS gaming laptop met i7 processor, 16 GB RAM en 512 GB opslagruimte. Heeft u liever wat meer opslagruimte voor het bewaren van vele games, dan kunt u kiezen voor een opslagruimte van 1 terabyte.

De ASUS gaming laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een ASUS gaming laptop

Op dit moment worden er 44 ASUS gaming laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1599,27,-. De goedkoopste ASUS gaming laptop die momenteel te vinden is, is de Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP066W. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €1039,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle AMD Ryzen 7 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken