x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Batterijduur
Beeldscherpte
Schermreflectie
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 28 laptops

ASUS laptops met Intel Core i5 processor

28 laptops
Bent u een fan van ASUS en zoekt u een model met een Intel Core i5 processor? ASUS heeft meerdere laptops in hun assortiment met een i5 processor, waaronder kleinere 13 inch modellen voor studenten, en 17 inch modellen voor gamers. Vergelijk hieronder welke ASUS laptop met i5 processor het beste bij u past.
filter ASUS laptops met Intel Core i5 processorFilter

Snelle ASUS laptops beschikbaar met i5 processor

ASUS laptops met Intel Core i5 processor staan voor één ding; snelheid en een hoge rekenkracht. Laptops met de Intel Core i5 hebben meerdere cores waardoor berekeningen nog sneller uit kunnen worden gevoerd en multitasking ook geen enkel probleem is.

Veel 15 inch ASUS laptops hebben een i5 processor en zijn geschikt voor allerlei verschillende taken, zoals het kijken van films in full HD, fotobewerking, en in het geval van een NVIDIA-videokaart zelfs het spelen van de nieuwste games.

Mocht u van plan zijn om veel foto’s, video’s, en programma’s op te slaan, kies dan voor een i5 ASUS laptop met veel opslagcapaciteit. U heeft namelijk de keuze tot een opslagruimte van maar liefst 1000 GB. De gemiddelde accuduur van een ASUS laptop met i5 processor is maar liefst 6 tot 8 uur, dus dat valt ook niet tegen.

De ASUS laptops met Intel Core i5 processor zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een ASUS laptop met Intel Core i5 processor

Op dit moment worden er 28 ASUS laptops met Intel Core i5 processor aangeboden met een gemiddelde prijs van €827,61,-. De goedkoopste ASUS laptop met Intel Core i5 processor die momenteel te vinden is, is de Asus VivoBook 15 X515EA-EJ3289W. Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €479,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Core i5 processor. Met maar liefst 512 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken