x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Gewicht
Helderheid
Touchscreen
Verversingssnelheid
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Extra opties
Bekijk 23 laptops

ASUS ROG (Republic of Gamers) laptops

23 laptops
ASUS ROG (Republic of Gamers) is een laptop reeks die speciaal gemaakt is voor de gamers onder ons. Binnen deze reeks zijn gaming laptops te vinden van ASUS van allerlei groottes, van 17 inch tot maar liefst de kleine 13 inch variant. Alle modellen komen met een goede processor en minimaal 16 GB RAM.
filter ASUS ROG (Republic of Gamers) laptopsFilter

ASUS ROG laptops erg populair onder gamers

Als er een laptop reeks is die echt vaak onder gamers wordt gebruikt, dan is het toch wel de Republic of Gamers reeks van ASUS. Binnen deze reeks staan krachtige ASUS gaming laptops van ieder formaat. Of u nu een 17 inch ASUS laptop zoekt voor het spelen van Battlefield, of een wat kleiner 15 inch model om makkelijk overal mee naartoe te nemen, er is binnen de ASUS Republic of Gamers reeks altijd wel een geschikt model te vinden.

Alle laptops uit deze reeks hebben een snelle Intel Core of AMD Ryzen processor, veel opslagruimte en ook veel RAM. Daarnaast zijn ze ook bijna allemaal in het bezit van één van de nieuwste NVIDIA-videokaarten zoals de RTX 3080. Hiermee kunt u al uw favoriete games spelen in de hoogste instellingen.

Mochten de laptops uit de ROG-reeks iets te duur zijn, dan kunt u ook kiezen voor een laptop uit The Ultimate Force reeks. Deze zijn iets goedkoper, maar hebben ook wat minder RAM.

De ASUS ROG (Republic of Gamers) laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een ASUS ROG (Republic of Gamers) laptop

Op dit moment worden er 23 ASUS ROG (Republic of Gamers) laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €1870,78,-. De goedkoopste ASUS ROG (Republic of Gamers) laptop die momenteel te vinden is, is de ASUS ROG G713IE-HX038W. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €991,-. Hij bevat een 17,3 inch display en een snelle AMD Ryzen 7 processor. Met maar liefst 1000 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken