x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Besturingssysteem
Aanbevolen voor
Schermgrootte
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Batterijduur
Beeldscherpte
Gewicht
Helderheid
Aantal USB poorten
Beeldkwaliteit webcam
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Materiaal
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 20 laptops

ASUS laptops met touchscreen

20 laptops
Op zoek naar een ASUS laptop met touchscreen? Er zijn veel ASUS laptops met touchscreen beschikbaar van allerlei formaten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de 11 inch ASUS ExpertBook als u een laptop met touchscreen zoekt die u makkelijk mee kunt nemen. Zoekt u een laptop die naast zijn touchscreen ook 360 graden omgeklapt kan worden, kies dan voor de Lenovo Flip reeks.
filter ASUS laptops met touchscreenFilter

Keuze uit veel ASUS laptops met touchscreen

Bent u op zoek naar een nieuwe ASUS laptop en wilt u ook een touchscreen? Dan bent u bij ASUS aan het juiste adres. ASUS heeft veel laptops met touchscreen in hun assortiment, van snelle Windows laptops tot betaalbare Chromebooks met een hoge kwaliteit scherm. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 15 inch ASUS laptop met touchscreen die geschikt is voor het bewerken van foto’s of video’s.

ASUS Chromebooks met touchscreen

Als u Windows wilt passeren en liever voor een Chromebook kiest, dan kunt u gaan voor een ASUS Chromebook met touchscreen. Chromebooks van ASUS blinken uit als het gaat om het uitvoeren van basistaken, waarbij u moet denken aan het bewerken van spreadsheets, versturen van e-mails of scrollen op social media. Het grootste voordeel van een ASUS Chromebook is dat ze erg snel zijn, en daarnaast ook nog eens veel betaalbaarder dan een gewone ASUS laptop.

De ASUS laptops met touchscreen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Blauw
  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een ASUS laptop met touchscreen

Op dit moment worden er 20 ASUS laptops met touchscreen aangeboden met een gemiddelde prijs van €987,95,-. De goedkoopste ASUS laptop met touchscreen die momenteel te vinden is, is de Asus Chromebook CX1400FKA-EC0089. Deze is te koop in 5 winkels met een prijs vanaf €399,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken