x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Gewicht
Aansluitingen
Kleur
Bekijk 4 laptops

ASUS VivoBook 14 laptops

4 laptops
De ASUS VivoBook 14 reeks bestaat uit snelle 14 inch ASUS laptops die geschikt zijn voor vele doeleinden zoals gebruik door studenten, fotobewerking, en zelfs het spelen van lichte games. Ze hebben allemaal een snelle Intel Core of AMD Ryzen processor waardoor er genoeg rekenkracht is voor talloze doeleinden. Bekijk hieronder alle ASUS VivoBook 14 laptops die vandaag beschikbaar zijn.
filter ASUS VivoBook 14 laptopsFilter

ASUS VivoBook 14 populair onder alle soorten gebruikers

De ASUS VivoBook 14 is een reeks van betaalbare laptops met een 14-inch scherm. Het is een uitstekende optie voor studenten, zakelijke gebruikers of degenen die op zoek zijn naar een veelzijdige laptop voor dagelijks gebruik. De VivoBook-reeks biedt verschillende configuraties met verschillende processors, opslag- en geheugenopties, waardoor er voor iedere gebruiker een geschikte optie beschikbaar is.

De ASUS VivoBook is net als andere 14 inch ASUS laptops licht en compact, waardoor u hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Met een batterijduur van rond de 7 uur kunt u er met de ASUS VivoBook 14 bijna een hele werkdag mee door zonder hem tussendoor op te hoeven laden.

De ASUS VivoBook 14 laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een ASUS VivoBook 14 laptop

Op dit moment worden er 4 ASUS VivoBook 14 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €487,-. De goedkoopste ASUS VivoBook 14 laptop die momenteel te vinden is, is de ASUS VivoBook 14 X415MA-EK489W. Deze is te koop in 6 winkels met een prijs vanaf €341,-. Hij bevat een 14 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 256 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken