x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Processor
Schermreflectie
Helderheid
Verversingssnelheid
Aantal USB poorten
Aansluitingen
Paneeltype
Kleur
Verlicht toetsenbord
Extra opties
Bekijk 24 laptops

ASUS VivoBook 15 laptops

24 laptops
De ASUS VivoBook 15 is een reeks 15 inch laptops die gemaakt zijn voor de gebruiker die een goede performance zoekt in zijn of haar laptop. Alle ASUS VivoBook 15 modellen hebben minimaal 8 GB RAM, een anti-reflecterende display en een snelle processor. Vergelijk hieronder alle ASUS VivoBook 15 modellen.
filter ASUS VivoBook 15 laptopsFilter

ASUS VivoBook 15 - een betaalbare en snelle keuze

De ASUS VivoBook 15 is een reeks van betaalbare laptops die beschikken over een groter 15,6-inch scherm in vergelijking met de VivoBook 14-reeks. Net als de VivoBook 14 biedt de ASUS VivoBook 15 verschillende configuraties, waaronder verschillende processors, opslag- en geheugenopties. Dit maakt de VivoBook 15 een uitstekende optie voor degenen die op zoek zijn naar een groter scherm voor meer werkruimte of multimedia-consumptie.

Net als veel andere 15 inch ASUS laptops hebben ook bijna alle laptops uit de ASUS VivoBook 15 reeks een full HD scherm waardoor u er in goede kwaliteit uw favoriete film en serie mee kunt kijken. Daarnaast zijn er ook modellen met een goede videokaart voor gaming.

De ASUS VivoBook 15 laptops zijn beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder:

  • Grijs
  • Zilver
  • Zwart

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een ASUS VivoBook 15 laptop

Op dit moment worden er 24 ASUS VivoBook 15 laptops aangeboden met een gemiddelde prijs van €610,83,-. De goedkoopste ASUS VivoBook 15 laptop die momenteel te vinden is, is de Asus Vivobook 15 X515MA-EJ680WS. Deze is te koop in 2 winkels met een prijs vanaf €299,-. Hij bevat een 15,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 128 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken