x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Touchscreen
Extra opties
Bekijk 5 laptops

11 inch Chromebooks

5 Chromebooks
Zoekt u een kleine Chromebook die u makkelijk mee kunt nemen? Een Chromebook van 11 inch is licht, en krachtig genoeg om basistaken op uit te voeren zoals het surfen op internet, bewerken van spreadsheets en sturen van mailtjes. Vergelijk hieronder alle 11 inch Chromebooks om te juiste voor u te vinden.
filter 11 inch ChromebooksFilter

Kleine 11 inch Chromebooks te koop

Zoekt u een Chromebook maar wilt u echt het kleinste van het kleinste? Een 11 inch Chromebook is het kleinst beschikbare formaat dat op dit moment te verkrijgen is. De gemiddelde 11 inch Chromebook weegt rond de 1,2 kilogram, waardoor deze ook qua gewicht makkelijk overal mee naar toe te nemen is.

11,6 inch Chromebooks mogen dan wel klein zijn, ze kunnen ook wel wat bieden qua prestaties. De meeste 11 inch Chromebooks bevatten minimaal 4 GB RAM, een snelle Intel Celeron processor en minimaal 32 GB opslagruimte. U heeft natuurlijk op een Chromebook niet veel opslagruimte nodig, aangezien u hoofdzakelijk in de Cloud zult werken.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 11 inch Chromebook

Op dit moment worden er 5 11 inch Chromebooks aangeboden met een gemiddelde prijs van €344,4,-. De goedkoopste 11 inch Chromebook die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook Spin 311 CP311-3H-K72P. Deze is te koop in 1 winkel met een prijs vanaf €249,-. Hij bevat een 11,6 inch display en een snelle Intel Celeron processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken