x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Aanbevolen voor
Werkgeheugen
Opslagruimte
Extra opties
Bekijk 2 laptops

12 inch Chromebooks

2 Chromebooks
Op zoek naar een kleine Chromebook? Een Chromebook met schermgrootte van 12 inch is makkelijk op overal mee naar toe te nemen, en sterk genoeg voor het uitvoeren van alle basistaken. Onder basistaken verstaan we het bewerken van Google Docs documenten, bewerken van foto's en surfen op internet.
filter 12 inch ChromebooksFilter

12 inch Chromebooks: ideaal voor onderweg

Bent u een gebruiker die vaak onderweg is met uw laptop? Dan is 12 inch een geweldig formaat voor een Chromebook. Het nadeel is wel dat er niet heel veel 12 inch modellen te vinden zijn. Als er geen 12 inch Chromebook te vinden is die bij u past, is het verstandig om het aanbod aan 13 inch Chromebooks te controleren. Hier staan namelijk modellen in met dezelfde combinatie aan specificaties die net ietsje groter zijn.

De goedkoopste en gemiddelde prijs van een 12 inch Chromebook

Op dit moment worden er 2 12 inch Chromebooks aangeboden met een gemiddelde prijs van €403,5,-. De goedkoopste 12 inch Chromebook die momenteel te vinden is, is de Acer Chromebook Spin 512 R853TA-P87N. Deze is te koop in 4 winkels met een prijs vanaf €387,-. Hij bevat een 12 inch display en een snelle Intel Pentium Silver processor. Met maar liefst 64 GB aan opslagruimte heeft u genoeg ruimte om al uw data te kunnen bewaren.

Laptops vergelijken
Laptops vergelijken